<h2>THE PHYSIO - ΜΥΤΙΛHΝΑΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ</h2><p>Φυσικοθεραπεία, Μασάζ, Βελονισμός, Πολεμικές Τέχνες</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.spetsesphysio.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Φυσικοθεραπεία</h2><p>Ο Βαγγέλης Μυτιληναίος έχει ειδικευτεί στην αθλητιατρική φυσικοθεραπεία...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.spetsesphysio.4ty.gr/more2.php?l=el&id=7988' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Φυσικοθεραπεία

 

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ 
ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΣΠΕΤΣΕΣ

Ο Βαγγέλης Μυτιληναίος διατηρεί φυσικοθεραπευτήριο στις Σπέτσες στην περιοχή του Αγίου Νικολάου. Έχει ειδικευτεί στην αθλητιατρική φυσικοθεραπεία και έχει υπάρξει φυσικοθεραπευτής στην Εθνική Ομάδα Volley Ball 1986-1988. Έχοντας όλες τις κατάλληλες γνώσεις και την απαραίτητη εμπειρία είναι σε θέση να αντιμετωπίσει οξείες και χρόνιες κακώσεις καθώς και τραυαμτισμούς από καταπονήσεις.

 

Αθλητική Φυσικοθεραπεία

Η Αθλητική Φυσικοθεραπεία είναι ο τομέας της φυσικοθεραπείας που είναι αντιμετωπίζει αποκλειστικά τραυματισμούς και προβλήματα αθλητών. Υπάρχουν διαφορές μεταξύ των αθλητικών κακώσεων και των κακώσεων που συμβαίνουν στη καθημερινή ζωή. Η επίπονη προσπάθεια των αθλητών να πιάσουν υψηλές επιδόσεις καταπονούν το σώμα και επιβαρύνουν του μύες τα οστά και τις αρθρώσεις.

Οι αθλητικοί φυσικοθεραπευτές βοηθούν τους αθλητές να αναρρώσουν από αθλητικές κακώσεις και επίσής παρέχουν την αναγκαία εκπαίδευση για την πρόληψη μελλοντικών προβλημάτων.

 
 

ΣΠΕΤΣΕΣ, Σπέτσες 18050 / Αττικής
Τηλέφωνο: 2298074609
Κινητό: 6945851606